Valper

Valpene vokser

Har vært å tatt røntgen av Fanta rett før 17.mai, men der ble vi skuffet. Hun hadde ikke valper denne gangen. Så vi får prøve igjen ved neste løpetid. Ta gjerne kontakt om du er intressert i valp fra dette kullet. Hanhund er ikke valgt enda. 

Valper født 8.mai

Da har Elsa, og hennes valper slått seg til ro i valpekassa. Fødselen gikk fint men det gikk fort. 6 valper på 2 timer 30min uten problemer. Den første var født kl. 0805, 4 tisper og 2 hanner ble det. Det ser også ut til at Elsa har bra med melk, for valpene er rolige og det kommer mange "koselyder" fra dem når de ligger ved puppen. De vil være leveringsklare fra 6.-7. juli.

Røntgen 30. april

Trsdag 30 april var vi til vetrinæren for å ta røntgen av Elsa. Jeg syntes det altid er greit å vite hvor mange valper det er. Hun begynner å bli tung, men henger fint med på våre daglige turer. Hun er like iverig som de andre og står gjerne først ved døra når kobblet blir funnet frem.
Bildene kunne fortelle at det var valper (noe vi ikke har vært i tvil om) og det skal være 5 stk. Vi gleder oss å håper fødselen går greit. Dette er hennes første kull.
Så er det bare å vente til den 14. mai for da har vi time hos vetrinæren for å ta røntgenbilde av Fanta. Er litt i tvil om det er valper der, men det får vi da svar på.

Valp til ferien?

I mars ble det mye søt musikk i heimen. Først fikk Elsa løpetid. Meningen var at hun skulle parres med Chivas. Søndag 10. mars ble det en vellykket parring mellom de to. Formen hennes er god, hun har nå begynt å bli litt rund, så at parringen var vellykket og at hun er blitt drektig er vi sikkre på. Røntgen i uke 18 er planen.
Fanta ble parret 10 dager senere. Her hadde jeg vært i kontakt med en kjekk herremann fra Aurskog, Preclaro`s Celador NO53221/10. Til dagelig blir han kalt Scott. Valper her ventes i uke 21.  Rønken vil jeg ta i uke 19. Her er det heller ikke tvil om drektighet.Den store hobbyen for tiden på disse to frønkene er å nyte liv, slappe av og sove. Må bare ikke nevne noe om å gå tur, for da sitter de ved døre og er klare som egg. Som sakt, formen er upåklagelig. 
Om du ønsker mer info om kullene, ta gjerne kontakt for en hyggelig valpeprat.

Preclaro`s Celador NO53221/10. Til dagelig blir han kalt Scott.

Ingen valper denne gang

Det ble ingen valper etter Chivas og Frida denne gangen.😥 Hun var tom som det heter. Vi får prøve igjen til våren. Frida har altid vært en liten luring så dette er ikke uventet.
Våren 2013 håper vi på valper både av sort/sølv og sort. Følg med på hjemmesiden, her vil det bli publisert når vi har parret.

Frida er parret.

Chivas og Frida har den siste måned blitt øyenlyst og det var ingen ting å bemerke.
19.oktober var det "søt musikk" mellom Frida og Chivas. Dersom alt går som det skal så vil vi vente sorte valper i uke 51.🤩

Sorte valper ventes i uke 1.

Da har Hjaj og Chivas blitt parret. Det var helt uproblematiskt. Chivas har skjønt at han er GUTT og hvorfor han er her. Dersom alt går bra, så ventes valper i uke 1. Nyttår`s valp er det vel også noe som heter? Hjaja har allerede blitt noe roligere og vil kose mer enn normalt. Vet ikke om det er et godt tegn eller om det er en ønsketenkning fra meg. Følg med under D-kullet.   

Alle våre hunder bor inne sammen med hele familien. Etter fødselen bor valpene på eget rom de første 3-4 ukene, deretter flytter de inn på kjøkkenet og er mest mulig sammen med resten av familien.
Alle avlshunder er øyelyste og funnet fri for øyelidelser.

Valpene leveres:
registrert i NKK
med NKK`s kjøpekontrakt
ID-merket
med helseattest
vaksinert
ormekurbehandlet 3 ganger
mappe med info om fòring og stell
 valpepakke med 1 kg fòr,
 teppe og bånd
Det føste pelsstellet er også inkl.
Livslang oppfølging om ønskelig

Bjørn Sem-Thorsen 11.12.2020 20:24

Vi er interisert i dvergsnauser. Vår gordonsetter forlot oss i høst etter 13år. Hadde snauser som liten.

Vidar Mollerud 11.12.2020 21:13

Hei, Takk for interessen for valp fra vårt oppdrett. Vennligst send mail : vidar,m@hebb.no

Wenche 21.09.2011 11:17

Hei :D
Nå går tiden veeeldig sakte frem til søndag, hele familien gleder seg til dagen vår nydelige jente er hos oss.

| Svar

Nyeste kommentarer

01.09 | 19:25

Hei, Vennligst send info på mail. vidar.m@hebb.no

01.09 | 18:34

Hei,
Vi er en aktiv familie på 4 som bor i Fetsund som ønsker oss en sort/sølv bartegutt som nytt familiemedlem. Ønsker veldig gjerne å bli satt på venteliste.

04.04 | 14:55

Hei!
Er et hundevant pensjonistektepar som er på jakt etter en dvergschnauser.
Bor i Oslo, på grensen til Nordmarka, og vil gjerne stå på liste, helst tispe.

27.03 | 22:12

Vi mistet mira, sort/sølv i januar og er på desperat jakt etter ny hund. Ønsker veldig å stå på liste for en tispe. Bor i stavanger. Tlf 41608826.
Mvh Ellen